Veelgestelde vragen over de CycleSoftware webshop koppeling

Op dit moment bieden wij de mogelijkheid om CycleSoftware te koppelen met Magento 2 en WooCommerce (WordPress). Mocht u meer informatie willen over het koppelen van CycleSoftware met een andere webshop systeem, neem dan contact met ons op.

Ja, u kunt alle producten uit eigen voorraad vanuit CycleSofware koppelen.

Ja dit is mogelijk, we kunnen zelfs geselecteerde categorieën aan/uit zetten voor de online verkoop. Zo kunt u bijvoorbeeld onderdelen en artikelen online verkopen en bij tweedehands fietsen alleen een interesse knop tonen voor een proefrit.

Wij kunnen de webshop koppelen met iedere betaalprovider die u wenst. Maakt u gebruik van Pay.nl? Dan komen uw online betalingen en winkel betalingen allemaal in een account binnen.

Ja, iedere bestelling komt rechtstreeks en direct in CycleSoftware terecht. U kunt de order dus direct vanuit uw vertrouwde systeem verwerken.

Ja, fietsen zijn natuurlijk duurder om te verzenden dan kleine onderdelen. Daarom is het mogelijk om in WooCommerce verschillende verzend klassen aan te maken voor fietsen en onderdelen. Dit hoeft slechts eenmalig ingesteld te worden in de webshop en word daarna automatisch meegerekend bij ieder product.

De producten worden 6 keer per dag gesynchroniseerd met uw artikelen. Dit zou nog sneller kunnen, afhankelijk van de hoeveelheid artikelen. Daarbij wordt de voorraad nog regelmatiger gecontroleerd en uiteraard bij een bestelling direct aangepast.

De vanaf prijs van onze koppeling bedraagt eenmalig € 90,= Excl. BTW en terugkerend € 34,95 Excl. BTW
De terugkerende kosten zijn voor: serverkosten, klein support en het up to date houden van de koppeling.

Zeker, wij snappen dat niet alle informatie vanuit de leverancier ”webshop proof ” is. Ook voor SEO is het soms raadzaam om uw artikelen van meer informatie en of beeldmateriaal te voorzien. Zodra onze koppeling het product plaatst op de webshop wordt er niets meer door de koppeling gewijzigd behalve de voorraad en de prijs. De titel/omschrijving en foto’s kunt u dus nog helemaal zelf in-/aanvullen.

Ja, onze slimme koppeling kijkt naar de producten en groepeert deze automatisch. We kunnen zelfs producten onderverdelen in kleur en maat, heeft u het liever los? Dan kan dat natuurlijk ook.

Ja, de koppeling ziet alleen de producten die u bewust heeft aangevinkt in CycleSoftware. Daarbij worden alleen de producten getoond die gekoppeld zijn in onze CycleSoftware webshop koppeling.

Ja dit is mogelijk, de voorraad van de leveranciers worden meegestuurd met de koppeling.
Zelf kan bepaald worden of deze via de webshop te bestellen zijn, doormiddel van een zgn. nabestelling/backorder

Ja dit kan, bij bestelling word dit ook meegestuurd naar CycleSoftware, let wel dat een zelfgemaakt product door onze koppeling niet gekoppeld kan worden aan een bestaand product. En wordt dus geen voorraad bijgehouden van dit zelfgemaakte product.

Ja dit wordt meegestuurd als attribuut bij het product. Dit moet echter wel vanuit de leverancier meegegeven worden aan het product.

Ja je kan specificaties koppelen aan webshop eigenschappen en deze worden standaard meegestuurd vanuit de feed.
Per specificatie kan gekozen worden of deze getoond wordt op de product pagina.

Ja, wij krijgen vanuit de product feed een leaseprijs / type / platform en aantal lease maanden mee. Deze worden als attribuut gekoppeld aan de product eigenschappen.
Als deze ingevuld zijn worden ze getoond bij het product.

© Copyright - Cees & Co www.ceesenco.com